Selecteer een pagina

WKP Nieuws

Nieuws over WKP en onze producten.

Living Kitchen 2017

Het is alweer 2 weken geleden dat de beurs Living Kitchen plaats vond in Keulen. Samen met Dekker en PITT cooking hebben we een gezellige week gehad, waarbij we onze producten hebben kunnen tonen aan de vakhandel in binnen- en buitenland.

Website Wave vernieuwd!

De nieuwe website van Wave is online. Ga naar de website. Bekijk de collectie 2016-2017 en download de nieuwe brochure met modellen. Onze brochure is gemaakt om u te inspireren en een bijdrage te leveren aan uw creativiteit.

Wave 1938 Wand afzuigkap

Voor Wave Concepts staat de maand december in het teken van de 1938 Wand afzuigkap. Bekijk de foto’s van de 1938 afzuigkap op www.wavecc.nl of download de specificaties op www.wavedesign.nl.

Wave 2610-80 Eiland afzuigkap

Vorig jaar presenteerde wij al de 2610 Eiland Afzuigkap en Lamp op 90 cm. Nu is de 2610 ook verkrijgbaar in het formaat 80 cm. Uniek in zijn soort en formaat.

WKP ook op OBLY

Vanaf vandaag is WKP ook op Obly te volgen als WKP Keukenvormgevers. OBLY is hét interieurplatform van de Benelux waar professionals en interieurliefhebbers elkaar ontmoeten en hun passie voor vakmanschap en design met elkaar delen.

Wave Concepts 8962

Elke maand lanceert Wave Concepts een model afzuigkap dat nieuw is en wellicht zo tot de verbeelding spreekt dat het een plek verdient in het boek van Wave Design. Voor Wave Concepts staat de maand oktober in het teken van de 8962 Plafond unit. Bekijk de foto’s en download de specificaties op Wave Concepts en Wave Design.

Belangrijke mededeling

Let op! Het team van WKP bezoekt van 13 t/m 15 oktober de fabrieken in Italië en daardoor is het bedrijf gesloten. Deze dagen zal geen transport plaats vinden. Vanaf vrijdag 16 oktober staan wij allen weer voor u klaar en beantwoorden wij uw vragen en wensen. Hartelijk dank voor uw begrip hiervoor.

Küchenmeile 2015

De Küchenmeile in Duitsland staat weer voor de deur en WKP is dit jaar goed vertegenwoordigd op diverse locaties met haar programma afzuigkappen. Bekijk de uitnodiging en...

Living Kitchen 2015

De beurs Living Kitchen 2015 in Keulen was een groot succes. Heeft u onze stand gemist en bent u toch nieuwsgierig? Bekijk deze dan nog even op uw gemak. Bekijk onze beursstand in 360 graden!   Vooraankondiging Op 19 januari start in Keulen de beurs Living Kitchen....

Wave Custom Made

Stel zelf uw afzuigkap samen De vraag naar een afzuigkap die geheel op uw persoonlijke wensen is afgestemd groeit en omdat de afzuigkap in de keuken een zeer belangrijke en prominente plaats inneemt bieden wij de mogelijkheid om uw eigen afzuigkap, geheel...

Postadres
Postbus 513
4900 AM Oosterhout

Bezoekadres
Meidoornlaan 52d
4902 SC Oosterhout

T 0162 - 47 26 26
E info@wavekp.nl

Openingstijden
Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur.

Social Media
Facebook: /wavekitchenproducts
Obly: WKP Keukenvormgevers

Algemene voorwaarden

Stuur een bericht