Selecteer een pagina

Beursnieuws: Batibouw

Deze week staat Wave Kitchen Products met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op de Batibouw; de grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en Inrichting.

Een van de thema’s van deze beurs is Healthy Indoor Climate, waarbij aandacht wordt besteed aan het belang van een gezond binnenklimaat. Wij steunen dit thema door voor onze afzuigkappen gebruik te maken van plasmafilters.

Het plasmafilter verwijdert allergenen, pollen, fijnstof en vieze geuren uit de aangezogen lucht. De lucht in de hele ruimte wordt gezuiverd. Daarnaast is er met het filter geen uitgang naar buiten nodig, wat tevens een flinke energiebesparing oplevert.

Kom het live ervaren van 23 februari tot en met 3 maart op stand 11520 in hal 11!

Hallo lente!

Hoewel we in Nederland de lente officieel pas in maart verwelkomen, doet de natuur op dit moment al een aardige poging. Op enkele plekken staan de krokussen en narcissen al in bloei!

LivingKitchen: Nagenieten

Vorige maand stonden we met een aantal van onze partners op de internationale beurs LivingKitchen in Keulen, wat ons weer heeft geïnspireerd en aangezet tot nieuwe ideeën.

Wave Showroom in Zevenhuizen

Wave Kitchen Products heeft vanaf nu ook een externe showroom in Zevenhuizen bij Dekker Zevenhuizen. In het Dekker Trend Centre worden de nieuwste kappen van Wave getoond.