Selecteer een pagina

Hallo lente!

Hoewel we in Nederland de lente officieel pas in maart verwelkomen, doet de natuur op dit moment al een aardige poging. Op enkele plekken staan de krokussen en narcissen al in bloei!

Op de een of andere manier lijkt dat altijd invloed te hebben op het interieur. De donkere, warme tinten in huis worden vervangen door lichte, fleurige kleuren en transparante materialen. Bij Wave is dat niet anders; onze kappen en verlichtingselementen zijn in elke RAL kleur verkrijgbaar. Om het voorjaar in huis te halen, kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een matte poederroze met messing of een lichtblauw met een frisse roestvrijstalen detail.

Wellicht zullen deze beelden u nog meer inspireren. Een zonnig weekend gewenst!

Showroom in Zevenhuizen – DTC

Showroom in Zevenhuizen – DTC

De nieuwste afzuigkappen en verlichtingselementen van Wave zijn te zien in de 900 m2 showroom DTC in Zevenhuizen. Consumenten zijn ook van harte welkom!

Beursnieuws: Batibouw

Beursnieuws: Batibouw

Wave Kitchen Products staat met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op de Batibouw; de grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en Inrichting.

LivingKitchen: Nagenieten

LivingKitchen: Nagenieten

Vorige maand stonden we met een aantal van onze partners op de internationale beurs LivingKitchen in Keulen, wat ons weer heeft geïnspireerd en aangezet tot nieuwe ideeën.