Selecteer een pagina

Gezocht: Allround Support medewerker

Wave Kitchen Products (WKP) levert afzuigkappen en verlichting aan keukenverkopers in binnen- en buitenland. Zowel de techniek als het design wordt door eigen mensen doordacht en beoordeeld. WKP heeft het complete traject van het ontwerp tot de aftersales onder haar hoede. Hierbij heeft zij als missie:

Wij staan voor een collectie producten die op alle fronten beter is dan haar voorgaande. Wij zijn in staat om in iedere collectie een aantal verrassende fashion producten te presenteren. Ons product is een meerwaarde voor het keukenontwerp. Eerlijkheid is een belangrijke waarde en terug te vinden in ons advies en gedrag naar mens en omgeving. Een progressieve houding met persoonlijke aandacht is alle aspecten van het bedrijf terug te vinden.

Voor de afdeling Support zoeken wij een nieuwe medewerker.

Doel van de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch afhandelen van service vragen van consumenten. Hiervoor gebruik je jouw eigen technische kennis of je stuurt de vraag door naar het netwerk monteurs.

Je zorgt ervoor dat dit netwerk voldoende geschikte onderdelen en informatie heeft om aan de slag te kunnen en je houdt toezicht op het resultaat. Het onderdelenmagazijn bij WKP valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Om vraagstukken goed op te kunnen lossen, heb je regelmatig contact met de fabrikant en bestudeer je de nieuwe modellen die binnen komen. Daarnaast geef je advies over installatie van afzuigkappen aan keukenleveranciers en ondersteunt hen bij problemen.

We zoeken een allround medewerker. Je maakt deel uit van een klein team. Naast jouw reguliere werkzaamheden ondersteun je collega’s, indien nodig, bij werkzaamheden als laden & lossen, beursstands/showrooms opbouwen en kleine verkooporders verwerken. 

Functie eisen

  • Bezit MBO+ denk en werk niveau
  • Heeft affiniteit met elektrotechniek
  • Kan gestructureerd werken
  • Bezit kennis van excel
  • Bezit een coördinerend vermogen
  • Bezit sociale vaardigheden zowel commercieel als service gericht
  • Bezit een rijbewijs
  • Beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend

Specifieke eisen

Je kunt zelfstandig en snel handelen en hierbij de juiste prioriteiten stellen in het belang van meerdere partijen.

Functie aanbod

Wij bieden een markt conform salaris en pakket secundaire voorwaarden.

Locatie: Oosterhout (Noord Brabant)
Aantal uur: 40 uur per week
Contractduur: Halfjaarcontract met intentie tot vast dienstverband
Salarisrange: Tussen de 2200,- en 2500,- bruto op fulltime basis.

Voel je je tot deze functie aangetrokken of heb je vragen, laat het ons weten via vincent@wavekp.nl of 0162-472626. Voor meer informatie zie www.wavedesign.nl.

Showroom in Zevenhuizen – DTC

Showroom in Zevenhuizen – DTC

De nieuwste afzuigkappen en verlichtingselementen van Wave zijn te zien in de 900 m2 showroom DTC in Zevenhuizen. Consumenten zijn ook van harte welkom!

Beursnieuws: Batibouw

Beursnieuws: Batibouw

Wave Kitchen Products staat met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op de Batibouw; de grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en Inrichting.