Selecteer een pagina

Het DTC is een ruim opgezet (900 m2) inspiratiehuis van vijf innovatieve bedrijven; Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Steel, Arpa en Wave Kitchen Products BV.

Showroom in Zevenhuizen – DTC

De nieuwste afzuigkappen en verlichtingselementen van Wave zijn te zien in de showroom DTC in Zevenhuizen. Het DTC is een ruim opgezet (900 m2) inspiratiehuis van vijf innovatieve bedrijven; Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Steel, Arpa en Wave Kitchen Products BV.

Deze Nederlandse bedrijven werken al jaren hecht samen. Zowel de keuken- en sanitair specialisten, architecten en projectontwikkelaars kunnen het DTC op afspraak bezoeken voor een rondleiding of training. Consumenten zijn ook van harte welkom en worden geholpen bij de zoektocht naar een passend product.

Adres: Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen

Vacature: Allround Support medewerker

Vacature: Allround Support medewerker

Voor de afdeling Support zoeken wij een nieuwe medewerker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het telefonisch afhandelen van service vragen van consumenten.

Beursnieuws: Batibouw

Beursnieuws: Batibouw

Wave Kitchen Products staat met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op de Batibouw; de grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en Inrichting.