Selecteer een pagina

Het DTC is een ruim opgezet (900 m2) inspiratiehuis van vijf innovatieve bedrijven; Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Steel, Arpa en Wave Kitchen Products BV.

Showroom in Zevenhuizen – DTC

De nieuwste afzuigkappen en verlichtingselementen van Wave zijn te zien in de showroom DTC in Zevenhuizen. Het DTC is een ruim opgezet (900 m2) inspiratiehuis van vijf innovatieve bedrijven; Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Steel, Arpa en Wave Kitchen Products BV.

Deze Nederlandse bedrijven werken al jaren hecht samen. Zowel de keuken- en sanitair specialisten, architecten en projectontwikkelaars kunnen het DTC op afspraak bezoeken voor een rondleiding of training. Consumenten zijn ook van harte welkom en worden geholpen bij de zoektocht naar een passend product.

Adres: Nijverheidscentrum 2, 2761 JP Zevenhuizen

Naast deze showroom is ook de showroom in Oosterhout op afspraak te bezoeken.

Beursnieuws: Batibouw

Beursnieuws: Batibouw

Wave Kitchen Products staat met partners PlasmaMade en Dekker Zevenhuizen op de Batibouw; de grootste beurs in België voor Bouw, Renovatie en Inrichting.

Hallo lente!

Hallo lente!

Hoewel we in Nederland de lente officieel pas in maart verwelkomen, doet de natuur op dit moment al een aardige poging. Op enkele plekken staan de krokussen en narcissen al in bloei!

LivingKitchen: Nagenieten

LivingKitchen: Nagenieten

Vorige maand stonden we met een aantal van onze partners op de internationale beurs LivingKitchen in Keulen, wat ons weer heeft geïnspireerd en aangezet tot nieuwe ideeën.