Selecteer een pagina
Showroom in Zevenhuizen – DTC

Showroom in Zevenhuizen – DTC

De nieuwste afzuigkappen en verlichtingselementen van Wave zijn te zien in de 900 m2 showroom DTC in Zevenhuizen. Consumenten zijn ook van harte welkom!

LivingKitchen: Nagenieten

LivingKitchen: Nagenieten

Vorige maand stonden we met een aantal van onze partners op de internationale beurs LivingKitchen in Keulen, wat ons weer heeft geïnspireerd en aangezet tot nieuwe ideeën.

Wave Showroom in Zevenhuizen

Wave Showroom in Zevenhuizen

Wave Kitchen Products heeft vanaf nu ook een externe showroom in Zevenhuizen bij Dekker Zevenhuizen. In het Dekker Trend Centre worden de nieuwste kappen van Wave getoond.

Living Kitchen 2017

Living Kitchen 2017

Het is alweer 2 weken geleden dat de beurs Living Kitchen plaats vond in Keulen. Samen met Dekker en PITT cooking hebben we een gezellige week gehad, waarbij we onze producten hebben kunnen tonen aan de vakhandel in binnen- en buitenland.

Website Wave vernieuwd!

Website Wave vernieuwd!

De nieuwe website van Wave is online. Ga naar de website. Bekijk de collectie 2016-2017 en download de nieuwe brochure met modellen. Onze brochure is gemaakt om u te inspireren en een bijdrage te leveren aan uw creativiteit.

WKP ook op OBLY

WKP ook op OBLY

Vanaf vandaag is WKP ook op Obly te volgen als WKP Keukenvormgevers. OBLY is hét interieurplatform van de Benelux waar professionals en interieurliefhebbers elkaar ontmoeten en hun passie voor vakmanschap en design met elkaar delen.

Belangrijke mededeling

Let op! Het team van WKP bezoekt van 13 t/m 15 oktober de fabrieken in Italië en daardoor is het bedrijf gesloten. Deze dagen zal geen transport plaats vinden. Vanaf vrijdag 16 oktober staan wij allen weer voor u klaar en beantwoorden wij uw vragen en wensen. Hartelijk dank voor uw begrip hiervoor.

Küchenmeile 2015

De Küchenmeile in Duitsland staat weer voor de deur en WKP is dit jaar goed vertegenwoordigd op diverse locaties met haar programma afzuigkappen. Bekijk de uitnodiging en nieuwsbrief.

Living Kitchen 2015

Living Kitchen 2015

De beurs Living Kitchen 2015 in Keulen was een groot succes. Heeft u onze stand gemist en bent u toch nieuwsgierig? Bekijk deze dan nog even op uw gemak. Bekijk onze beursstand in 360 graden!   Vooraankondiging Op 19 januari start in Keulen de beurs Living...